Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. Acceptar | Més informació

Parera Consulting, la teva consultoria de confiança a Barcelona

El nostre objectiu és facilitar l'esdevenir empresarial de cadascun dels nostres clients, oferint un servei que es basa en la relació directa amb els mateixos atenent de forma personalitzada a cada un d'ells. Cuidem dels nostres clients i vetllem pels seus interessos, els oferim un tracte proper i personal, creixem amb ells.

Estem especialitzats en:


Consultoría Laboral

El nostre departament laboral, amb més de 25 anys d'experiència assessorant a empreses de sectors diversos, els pot oferir tots els serveis que necessita en aquest àmbit.

Consultoría Fiscal

Tots estem obligats a complir les nostres obligacions fiscals, el nostre equip facilita l'esmentat compliment, tant a persones físiques com jurídiques.

Consultoría Jurídica

El nostre Departament Jurídic, compta amb una dilatada experiència en l'assessorament a empreses vinculades a diversos sectors, oferint tots els serveis que fan falta en aquesta àrea, comptant amb els millors especialistes en cada camp.

Consultoría Comptable

El servei comptable pretén facilitar les tasques administratives dels nostres clients, processant, amb la periodicitat més convenient, tots els documents mercantils susceptibles de tenir transcendència econòmica. Un cop processades i analitzades estem en disposició d'emetre informes personalitzats per a cada client

Gestió Administrativa

Els serveis de Gestió Administrativa ofereixen una solució per administrar la cartera de proveïdors per tal de crear una forma simplificada, estructurada i rendible de maximitzar el valor de sourcing. Manejar les relacions d'una major manera, millorar l'alineació amb les estratègies de negocis i promoure la transparència operativa. La implementació de la nostra metodologia i recomanacions comprovades reduirà considerablement el cost de la gestió.

Outsourcing

Aquest servei va dirigit a la petita i mitjana empresa, que tingui interès en externalitzar determinades tasques administratives, que d'altra manera suposen una despesa en recursos humans propis que de vegades es fa insostenible.